top of page
fotoSP1.png

ONTDEK ONZE TEAM

Sportpodo D'haese is een team van drie ervaren podologen. De praktijk heeft zich gespecialiseerd in sportbiomechanica, gang en loopanalyse en sportsteunzolen. Ook personen met niet sport gerelateerde klachten - zoals kinderen & volwassenen met stapproblemen,  diabetes-, reumapatiënten - behandelen we met podologische vakkundigheid.

image0_edited.jpg

Veerle D'haese

In 2000 behaalde Veerle haar diploma bachelor in de podologie, en startte een zelfstandige praktijk in Berlare. In 2016, na de geboorte van haar 2de kindje werd de praktijk gerenoveerd en overgebracht naar Sint-Gillis-Dendermonde.Door haar persoonlijke sport interesse en sportactiviteiten groeide de praktijk door de jaren heen, vooral in functie van sportbiomechanica en zooltherapie.

stefanie.jpg

Stefanie De Smedt

In 2007 studeerde Stefanie af als bachelor in de podologie. Aanvankelijk combineerde ze haar activiteiten in de de Sportpodo praktijk en Runners Lab. Nu uitsluitend bij Sportpodo D'haese. Stefanie voert de instrumentele behandeling van nagel- en huidaandoeningen uit ter hoogte van de voet. Het screenen van de diabetesvoet, met testen naar de sensibiliteit van de voeten en het opsporen van risico op voetwonden behoren tot haar specifieke podologische activiteiten..

ruud.jpg

Ruud Van Cauteren

Ruud behaalde zijn diploma bachelor in de podologie in 2015. In 2018 was hij bij de eerste lichting podologen die de jaaropleiding sportpodologie afwerkten. De eerste professionele jaren werkte hij als adviseur bij Runners Lab. Ruud zijn focus ligt op de biomechanica van sporters. Zijn interesse in loopeconomie en looptechniek gaf aanleiding tot de oprichting van TRUST running retraining. Zo kan hij lopers, sporters, niet sporters advies op maat aanreiken.

bottom of page